Yoga på jobbet

Yoga på din egen arbetsplats

Yoga på kontoret i Göteborg

Yoga på företag kan skapa en bättre arbetsmiljö och öka välbefinnandet hos personalen. Idag tillbringar vi mycket tid framför datorer och smartphones vilket för många leder till stela axlar, stress, värk i nacke och rygg och här kan yogan verkligen komma in och hjälpa till att mjuka upp och låta kroppen varva ner för en stund. En härlig start på dagen med morgonyoga eller kanske ett skönt lunchpass för att få lite extra energi för resten av dagen, fundera vad som passar ert företag bäst. Eva Bodestig heter jag och är yogainstruktör på vackra Hagabadets tre anläggningar i Göteborg där jag undervisar i hathayoga, vinyasa, yinyoga, slow flow och gravidyoga. Jag är ashtanga-yogi i grunden, utbildad och certifierad inom hatha-yoga (RYT200h) och utbildar mig regelbundet i yogans underbara värld inom olika yogaformer. Jag kommer gärna ut till er och håller yoga på plats i era lokaler.

Fler väljer nu att jobba på distans så jag håller även yogaklasser online då det är skönt att få en paus från datorn med en timmes yinyoga där kroppen får landa i mjuka lugna positioner.
Yinyogan är ett fantastiskt fint verktyg för återhämtning både mentalt och fysiskt, här lägger vi fokus på bindväv/fascia och kroppen får tid att släppa taget om ev spänningar och stress i de olika positionerna.

Kontakta för prisuppgifter:
Tel: 0708-883580
eva@yogaisland.se