Om Yoga Island

Yoga för privatpersoner och företag

Yoga Island

Jag gillar att få människor att må bra - inifrån och ut med hjälp av yoga, härlig mat, upplevelser och det där lilla extra som får en att känna wow i hela kroppen. Eva Bodestig heter jag och är yogainstruktör på vackra Hagabadets tre anläggningar i Göteborg där jag undervisar i hathayoga, vinyasa, yinyoga, slow flow och gravidyoga. Jag är ashtanga-yogi i grunden, utbildad och certifierad inom hatha-yoga (RYT200h) och utbildar mig regelbundet i yogans underbara värld inom olika yogaformer. I mina klasser plockar jag godbitar från flera olika yogastilar och väver ihop till sköna yogapass. Yoga Island startade jag för att få dela med mig av det som får mig att må bra med fokus på yogan.

Eva Bodestig

Jag anordnar yogahelger i vackra Kyrkesund på Tjörn i ett stort underbart hus med pool, bastu, yogastudio och magisk utsikt över havet. Här bokar man huset för en yogahelg tillsammans med sina vänner eller företagpaket med kollegorna. Jag kommer även till arbetsplatsen för att hålla yoga, ett skönt sätt att skapa en härlig arbetsmiljö. Man behöver inte ha yogat innan utan jag anpassar passen efter vilka som kommer.

Yogan är något som fått mig att må så himla bra på flera plan och jag vill dela med mig av detta tillsammans med de små sakerna som sätter guldkant på vardagen. Vi behöver få tid att varva ner, fylla på kroppen med energi och rörelse för att vi ska hålla oss starka och friska länge. Här föddes tankarna med yogahelgerna i huset på Tjörn - en oas bara en timme från Göteborg. Att få tid tillsammans med de man gillar och verkligen mår bra med kombinerat med yoga, god mat, naturen och skön stämning med många härliga skratt och samtal såklart.

Yoga Island AB
Orgnr: 559147-8887